Fatih Işık: “Galip geldiğimiz için mutluyuz”

Köyceğiz Bld. Spor Kulübü evinde Eskişehir Orman Spor Kulübü'nü ağırladı. Maç sonunda 31-43 skor galibiyet ile ayrılan Eskişehir Orman Spor Kulübü oldu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin son haftası olan 26. haftada Köyceğiz Bld. Spor Kulübü evinde Eskişehir Orman Spor Kulübü’nü ağırladı. Maç sonunda 31-43 skor galibiyet ile ayrılan Eskişehir Orman Spor Kulübü oldu.

Eskişehir Spor Kulübü Başantrenörü Mehmet Fatih Işık Hentbolhaber.net’e özel açıklamalarda bulundu.

Işık, “Ligin son maçını oynadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Ligi bitirdik. Önümüzdeki hafta Türkiye Kupası’nda yarı final maçları var. Orada da öncelikli amacımız yarı finali geçerek final oynamaktır. Sakatlığı olan oyuncularımızı da yarı finale yetiştirmeyi istiyoruz. Çok önemli üç oyuncumuz olan Mehmet Demirezen, Alican Göçmen, İbrahim Bircan’ın iyileşmesini hedefliyoruz.”

“Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledik”

“Süper Lig’de, ilk sezonumuzda ilk dörtte yer aldığımızdan dolayı oldukça mutluyuz. Avrupa Kupalarına katılmayı garantiledik. İstediğimizi aldık. Oldukça yorucu, tempolu ve bizim adımıza güzel bir sezon olduğunu ifade edebilirim. Türkiye Kupası’nda da başarımızı sürdürmeyi istiyoruz. Orman Spor takımı iki yıldır hentbol liglerinde yer alıyor. Geçen yıl bir alt ligde şampiyon olarak Süper Lig’e yükselmiştik. Bu yıl da Süper Lig’de istediğimiz sırada yer alarak ligi bitirdik. Önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Orman Spor olmasını temenni ediyoruz.”

Işık, gelecek sezon için transfer hazırlıklarınına Türkiye Kupası maçları tamamlandıktan sonra başlayacaklarını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Türkiye Kupası maçları tamamlandıktan sonra, yönetime bir rapor sunacağım. Orman Genel Müdürlüğünün vereceği destek ve hedefleri doğrultusunda daha iyi bir takım kurmayı istiyoruz” dedi.

Eskişehir Orman Spor Kulübü oynamış oldukları 22 maçtan 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak toplamda 30 puanla ligi dördüncü sırada tamamladı.

Eskişehir Orman Spor Kulübü’nün Köyceğiz maçı karşısındaki öne çıkan oyuncuları 9 sayı kaydeden Ramazan Döne ve Çetin Çelik ve 5’er sayı üreten Sedat Yıldırım ve Uğur Öz takımının galibiyet almasındaki etkili isimler olarak öne çıkmaktadır.

 

 

Bakmadan Geçme