Fatih Işık ilk devre ile ilgili değerlendirmeler yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor başantrenörü Fatih Işık, Spor264 ve Medyabar editörü Samet Erdem'e önemli açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Sakarya Büyükşehir Belediyespor başantrenörü Fatih Işık, Spor264 ve Medyabar editörü Samet Erdem’e önemli açıklamalarda bulundu.

Hentbol Erkekler Süper Lig’inde mücadele eden ve bu sezon Sakaryalı sporseverlere özellikle iç saha maçlarında aldığı galibiyetlerle unutulmaz anlar yaşatan Sakarya Büyükşehir Hentbol, sezonun ilk devresini lider Hatay BBSK’nın 2 puan gerisinde 2. sırada 19 puanla kapattı.

İlk devrenin sona ermesinin ardından gösterdikleri performansı Spor264 ve Medyabar editörü Samet Erdem’e değerlendiren antrenör Mehmet Fatih Işık, “Sezon başından itibaren MKE Ankaragücü maçının son saniyesine kadar her anı çok iyi değerlendirdik” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce olmak üzere, Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve personelin desteğini her zaman yanlarında olduklarını belirkten Fatih Işık, İkinci devrede avantajlı bir fikstürlerinin olduğunu dile getirdi.

1 Ocak’ta transfer döneminin açılacağını ve 30 Ocak’ta sona ereceğini belirten Fatih Işık, İkinci yarıda Nilüfer, Beykoz ve Avrupa Kupa’larında mücadele eden Beşiktaş gibi takımlar transfer hamleleri yapacağını söyledi.

Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve yönetimle görüştükten sonra bütçelerine göre 1-2 yabancı transferinin gerçekleşebileceğini açıklayan Fatih Işık, ikinci devrede başarılı sonuçlar almak için çok çalışacaklarını belirtti.

Fatih Işık’ın açıklamaları şöyle:

https://medyabar.com/haber/13015232/buyuksehir-hentbolda-fatih-isiktan-cok-ozel-aciklamalar-cok-guzel-bir-ilk-devre-gecirdik

Bakmadan Geçme