Fatih Işık, Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmelerini değerlendirdi

Türkiye Kupası D grubunda oynamış oldukları 3 maçtan 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile toplamda 4 puan ile çeyrek finale yükselen takım Eskişehir Ormanspor Kulübü oldu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Eşleşmeler sonucunda rakibinin İzmir B.Bld. Spor Kulübü olmasını  değerlendiren antrenör Eskişehir Ormanspor’da Başantrenör Fatih Işık, Hentbolhaber.Net’e çeyrek final maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Işık, “Biz, takım olarak bu eşleşme sonucundan memnunuz. İzmir B.Bld. Spor Kulübü geçen yıl Türkiye Kupası’nın sahibi olmuştu. Ligde de 1 puan ile arkamızda beşinci sırada yer alıyor. Eşleşme maçlarının kolay olacağını düşünmüyoruz. 31 Mart’ta oynanacak ilk maç İzmir B.Bld. Spor Kulübü’nün evinde olacak. İlk maçta avantajlı konumda olmak istiyoruz. İkinci maçta kendi sahamızda da istediğimiz puanı alarak final-four’a yükselmeyi hedefliyoruz. Takımın moral ve motivasyonu da gayet yerindedir. Tüm takım olarak maça hazırız. 31 Mart İzmir maçına kadar iki önemli maçımız daha var. Spor Toto ve Hatay Spor maçlarımız mevcut. Bu maçlarda da sakatlık ve herhangi bir eksiklik olmadan İzmir maçında güzel bir hentbol oyunu sergilemek istiyoruz. Güzel bir eşleşme olduğunu düşünüyoruz, kazanan taraf biz olmak istiyoruz.” dedi.

Erkeklerde ilk maçlar 31 Mart’ta, ikinci maçlar ise 5 Nisan tarihinde oynanacak.

Bakmadan Geçme