Fatih Işık ve Kayhan Akat Açıklamalarda Bulundu

Bursa Nilüfer Belediyespor’a geri dönüş yapan Kayhan Akat,resmi sayfasında transferinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Antrenör Fatih Işık ise, “Kayhan kalemizde güven verecek.” dedi.

Bursa Nilüfer Belediyespor ile anlaşan Kayhan Akat, geçen hafta içinde kendisini Bursa Nilüfer Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza atmıştı.

Antrenör Fatih Işık ve başarılı file bekçisi Kayhan Akat’ın düşünceleri şu şekilde:

Fatih Işık, " Kayhan kaleci mevkiinde rekabeti getirecek bir sporcu. Özellikle geçen sezon yaşamış olduğumuz sıkıntıları çözmek adına Kayhan ile karşılıklı oturduk , görüştük ve şartlarımızın uyuşması sonucunda imzaları attık.

Nilüfer Belediyespor olarak başarılı sonuçlar alarak yolumuza devam etmek ve Avrupa Arenasında başarılı olabilmek adına eksik gördüğümüz yerlere transferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Kayhan 2005-2006 sezonunda Bursa Nilüfer Belediyespor forması giymişti. Kayhan’ın en büyük hedeflerinden biri A Milli Takım forması giyebilmek. Bu sebeble ekip halinde çalışarak hem liglerde başarılı sonuçlar alacağız hem de Kayhan’ın hedeflerine ulaşması için çaba göstereceğiz. Tahmin ediyorum ki Nilüfer Belediyespor’a ateşleyici güç olacak ve A Milli Takımda da yerini alacaktır."dedi.

Kayhan Akat, Kayhanakat.com resmi web sayfasından yapmış olduğu açıklamada ise şu cümlelere yer verdi:

"Süperlig yaşantıma başladığım İlk takımım Bursa Nilüfer Belediyesi’neyeniden transfer olarak yuvaya dönüşyapmış oldum. Bu yıl Avrupa Kupası, Süper Kupa ve Süper Lig’de en üstsıralardamücadele edecek bir takımda oynayacağım ve tabii ki yuvaya döndüğüm içinçok mutluyum. Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen KulüpBaşkanımıza, Şube Sorumlumuza ve Baş Antrenörüme teşekkür ederim.Hedeflerimizdoğrultusunda İlerlemek ve tüm kulvarlarda şaşmadan en güzel yerdesezonu bitirmek dileğiyle."dedi..

Bakmadan Geçme