Fatih Işık: 'Yolun sonu şampiyonluk olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi antrenörü Mehmet Fatih Işık hentbolhaber.net'e özel değerlendirmelerde bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu Play-off 1. Tur maçları 11 Mayıs tarihinde oynanan maçlar ile tamamlandı.

Porsuk Spor Salonunda oynanan maçta ev sahibi takım Mihalıççık Spor Kulübü Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı. Konuk ekibin 24-41 skor ile sahadan galip ayrılması sonucu Sakarya Büyükşehir Belediyesi antrenörü Mehmet Fatih Işık hentbolhaber.net’e özel değerlendirmelerde bulundu.

Işık’ın 17 sayılık fark sonrası aldığı galibiyetteki açıklamaları şu şekilde:

“Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak play-off maçlarına iyi bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Elbette bu durumun mimarları olan oyuncularımı tebrik ediyorum. Play- off sürecine ciddi, disiplinli, istekli ve olayın da farkında olarak çok iyi bir şekilde başladık. Farklı bir skorla almış olduğumuz galibiyet, takımın moral ve motivasyonuna da çok iyi geldi. Çeyrek final ilk maçından sonra ikinci maç hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Adımızı yarı finale yazdırmayı hedefliyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü  süper Ligde ilk sezonunu geçiriyor. Normal sezonu ikinci sırada tamamladık. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin adını tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarına yazdırmak istiyoruz. Bu başarıda en büyük mimarlardan birisi belediye başkanımız ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hem içerideki hem dışarıdaki maçlarda bizim yanımızda olması bize çok büyük bir güç katıyor. Sezon başından bu yana koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Yolun sonu şampiyonluk olması adına da çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.”

Maçın en skorer isimleri elde ettikleri 7 sayı ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünden YURII BABENKOV ve OĞULCAN GÜNEY oldu.

Bakmadan Geçme