Fatih Işık’tan Değerlendirmeler

Hentbol Erkekler Süper Ligi Ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: ” Sahamızdaki maçları kayıpsız tamamlayıp bu avantajı zirve için kullanmak istiyoruz ” dedi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor’un antrenörü Fatih Işık, "Sahamızdaki maçları kayıpsız tamamlayıp bu avantajı zirve için kullanmak istiyoruz" dedi. 

Işık, deplasmanda 33-30 yenildikleri Beşiktaş maçına ilişkin yaptığı açıklamada, karşılaşmada iyi bir performans sergilediklerini söyledi. 

Ligin iddialı ekiplerinden olduklarını belirten Işık, "Konuk olduğumuz lider Beşiktaş karşısında başa baş mücadelede bulunduk. 55 dakika boyunca karşılıklı goller vardı. Maçın ilk yarısını 16-16 berabere tamamladık. Rakibimiz, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sonuca gitti" diye konuştu. 

Işık, ligin 3. haftasında Trabzonspor’u konuk edeceklerini dile getirerek, "Lig, uzun bir maraton. Henüz 2. maçımızı oynadık. Ligde play-off sistemiyle oynuyoruz. Sahamızdaki maçları kayıpsız tamamlayıp bu avantajı zirve için kullanmak istiyoruz "  dedi.

Bakmadan Geçme