Fatih Işık’tan Saldırı Sonrası İlk Açıklama

Trabzonspor ile Bursa Nilüfer Belediyespor müsabakası sonrasıbir taraftarın saldırısına uğruyan Bursa Nilüfer Belediyespor antrenörü Fatih Işık, ilk resmi açıklamayı yaptı.

Fatih Işık yapmış olduğu açıklamada, "Öncelikle oynamış olduğumuzHentbol Erkekler Süper Lig Play-Off 1.TurMüsabakalarında her iki takımı kazanma adına göstermiş olduklarımücadeleden dolayı kutluyorum.

Kulüp idarecilerime ,Teknik ekibime ve özellikle benim için çok değerlive karakterli sporcularıma çok teşekkür ediyorum.

Müsabaka sonrasında yaşananbu tatsız ve üzücü olay beni ve tümcamiamızı üzmüştür. Sporun sevgi ,dostluk ,kardeşlik ,barış,centilmenlik ve fair play olduğunu unutmamak gerektiğini düşünüyorum.Bu tarz tatsız ve üzücü olayların bir daha yaşanmaması en büyüktemennimdir.
Daha fazla sıkıntılaryaşanmaması adına büyük çaba ve gayret gösteren Thf yönetim kuruluüyemiz Murat Barçın’a çok teşekkür ederim.

Sosyal medyadan ve telefonla arayıp desteğini ve geçmiş olsundileklerini sunan Değerli Büyüklerime ,Dostlarıma , Antrenör veMeslektaşlarıma ,Camiamızın güzide insanlarına ,Sporcularımıza ve Tümherkese çok teşekkür ederim.

Saygılar ve sevgiler sunarım" dedi.

Bakmadan Geçme