Fatih Muhammed İkbal: “Amacımız Süper Lig'de kalıcı takım kurmak'

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin yeni ekibi Araç Belediyespor'da gelecek sezon çalışmaları sürüyor.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Araç Belediyespor, Antrenör Fatih Muhammed İkbal’in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Antrenör İkbal, gelecek sezon kadro yapılanması hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kendilerini Süper Lig’e çıkartan mevcut kadroyu muhafaza ettiklerini söyleyen İkbal, transferdeki hedeflerini de paylaştı.

İkbal’in açıklamaları şu şekilde: “Gelecek sezona yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bizi Süper Lig’e çıkartan mevcut kadromuzu muhafaza ettik, zaten 3’er yıllık sözleşmeler yapmıştık. Yapacağımız transferlerle de kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Süper Lig’in çok çetin geçeceğini biliyoruz ve kadro derinliği anlamında geniş bir kadro kurmak adına kaleci, sol oyun kurucu, orta oyun kurucu, pivot ve bir solak sporcu transfer etmek istiyoruz.”

İkbal transferde önceliklerine dair ise şunları söyledi: “Belediyemizin ve yönetimimizin desteği her zaman arkamızda. Amacımız Süper Lig’de kalacak bir takım oluşturmak. Süper Lig’in mücadeleci ruhuna ayak uyduracak bir takımı kurmak adına mücadele veriyoruz. Transferde önceliğimizi genç ve hentbola aç isimler oluşturuyor.”

 

Haber

Bakmadan Geçme