FC Barcelona’nın sponsoru LASSA

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi şampiyonu FC Barcelona’nın yeni sponsoru Türk sanayi devlerinden Lassa oldu.

HENTBOLHABER.NET – Türk lastik üreticisi Lassa, FC Barcelona’nın hentbol, basketbol, futsal ve hokey takımlarının yeni sponsoru oldu.

Bugün FC Barcelona ile Türkiye’nin önde gelen lastik üreticisi Lassa arasında imzalanan anlaşmaya istinaden 1 Haziran 2015 tarihinden itibaren FC Barcelona’nın salon sporları branşları “FC BARCELONA LASSA” olarak anılacak.

Yapılan anlaşma uyarınca 30 Haziran 2019 tarihine kadar FC Barcelona Lassa takımları formalarının göğsünde Lassa ismini taşıyacak.

Avrupa’nın 7. Büyük lastik üreticisi Lassa Brissa ile FC Barcelona ortaklığı kulüp binasında düzenlenen imza töreni ile başladı.

FC Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ve Birinci Başkan Yardımcısı Javier Faus ile Lassa Brisa adına CEO Hakan Bayman’ın hazır bulunduğu töreninde Barça’yı Türkiye’ye, Lassa’yı dünyaya daha da yaklaştıran imzalar atıldı.

Messi, Neymar Jr, Luis Suárez, Iniesta, Juan Carlos Navarro, hentbol takımı kaptanı Víctor Tomàs, Sergio Lozano ve Aitor Egurrola gibi oyuncuların Lassa reklamlarında oynayacakları bildirildi.

Brisa’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada; ”Brisa tarafından üretilen Lassa markalı lastiklerin global marka bilinirliğine ve marka algısının yükseltilmesine katkı sağlamak amacıyla çeşitli spor dallarında dünyanın en başarılı kulüpleri arasında yer alan FC Barcelona ile 4 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında Lassa, FC Barcelona Kulübü’nün “Global Resmi Lastik Partneri” olarak anılacak olup; ayrıca kulübün basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımlarının resmi isimleri “FC Barcelona Lassa” olarak kullanılacaktır” denildi.

 

 

Bakmadan Geçme