Federasyon Başkan Yardımcısı Çapraz’dan Önemli Açıklamalar

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Hentbolhaber.net’e önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgehan Çapraz Hentbolhaber.Net’e  3 Mart 2014  tarihinde ki açıklamalarında ""Çankaya’daki merkezimizin içinde yapacağımız Kamp Eğitim Merkezini kamuihale kurumu ile ihale etmiş bulunuyoruz." demiş ve THF’nin önemli adımlar atmış olduğunu açıklamıştı.

Çapraz şuan gelinen nokta ile ilgili olarak ;  "Çankaya’daki Kamp Eğtim Merkezimizin ihaleyi kazanan mütahit firmaya yerteslimi yapıldı.120 gün iş bitim süresi var.Yeni sezona bir aksilikolmadığı takdirde yetiştireceğiz. Bittiğinde konaklama imkanı , Vip alaniçinde fitness,  oyun salonları,  tv odaları ve restorant bulunan birmerkeze hentbol camiası kavuşmuş olacak." diyerek müjdeyi verdi.

TAKIM SAYISINDA NETLEŞMİŞ BİRŞEY YOK

Bilgehan Çapraz , Bayanlar Süper Liginde takım sayının artacağı yönünde netleşen birşeylerin olmadığını belirtti. Çapraz ,  Bayanlar Süper Ligde takım sayısı konusunda netleştirdiğimiz birşey yok.10 mevcut takımımız var. Yükselmesi Yönetim Kurulunda görüşülür , yanlızstatü ile ilgili çalışmalarımız var. "dedi.


STATÜ DEĞİŞECEK

Çapraz , "Ligdeoynanan maç sayısı ve heyecanı artırmak için çalışmalar yapacağız. Şu ansöyleyebildiğim lig statüsü önceki yıllardan daha farklı ve eksiklergiderilmiş şekilde olacak.

Geçtiğimiz sezon AltLiglerde verilen mücadele de dikkat çekiciydi. Bütün takımlar bumücadelenin içine dahil oldu. Önceki yıllarda ender rastladığımız 1. ligve 2.lig yaşamış olduk. Buda federasyonun ligler konusunda doğru kararlarverdiğinin göstergesidir."diyerek sözlerini tamamladı.

Hentbolhaber.Net Özel Haberidir…

Bakmadan Geçme