“Federasyonunuz çalışmalı”

Avrupa hentbolunun en yetkili ismi Hentbolhaber.Net ile VELUX EHF FINAL4’da buluştu.

HENTBOLHABER.NET – Geçtiğimiz hafta sonu Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilen VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde (VELUX EHF FINAL4) Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Başkanı Jean Brihault ile bir araya geldik. Daha önce Türkiye’de bir söyleşi gerçekleştirdiğimiz EHF Başkanı, Hentbolhaber.Net’i VELUX EHF FINAL4’da görmekten mutlu olduğunu söyledi. Brihault, Hentbolhaber.Net’in Türk hentbolu adına iyi işler yaptığını söyleyerek teşekkür etti.

“PROJEYİ SİZ ÜRETECEKSİNİZ BİZ DESTEK OLACAĞIZ”

Türk hentbolunun gelişmesinin Avrupa hentboluna büyük katkısı olacağını belirten Jean Brihault’a EHF’nin Türk hentbolu ile ilgili bir projesi olup olmadığını sorduk. Brihault sorumuzu şöyle yanıtladı; “Bu görev ilk olarak Türkiye Hentbol Federasyonu’na ardından da kulüplere ait. Biz EHF olarak federasyonların ve kulüplerin yanındayız. Türkiye Hentbol Federasyonu ve kulüpler projelerini yapacak, biz de onlara destek olacağız. Adımların atılması, hedeflerin belirlenmesi gerekiyor. Türk hentbolunun ilerlemesi bizim için de çok önemli. Size de burada bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.”

Hentbolhaber.Net olarak VELUX EHF FINAL4’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirterek desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ettik.

Fotoğraf: EHF Medya

Bakmadan Geçme