Fethi Yaşar’dan Tur için Tam Destek

Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3'üncü tur rövanş maçı öncesi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın düzenlediği kahvaltıda moral depoladı.

Kahvaltıya Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan ve Antrenör Serdar Eler ile oyuncular tam kadro katıldı. Keyifli bir sohbet eşliğinde geçen kahvaltıda Başkent ekibi, maçın stresini bir kenara bıraktı.

“Kazanacağınıza gönülden inanıyorum”

İssy Paris Hand Takımı’nı sahasında ağırlayacak olan Yenimahalle Belediyesi, zorlu maç öncesi Başkan Yaşar’dan büyük destek aldı. Yenimahalle Belediyesi Bayan Hentbol Takımı’na inandığını ve başarılarıyla gururlandığını belirten Yaşar, “Pazar günü sahada başarılı bir performans ortaya koyup tur atlayacağınıza, bizleri gururlandıracağınıza gönülden inanıyorum. Ama üzerinizde bir baskı hissederek, stres yaparak maça çıkmanızı istemiyorum. Çünkü stres sizin performansınızı düşürür. Şunu unutmayın, kazansanız da kaybetseniz de bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Sahada iyi bir oyun çıkardıktan sonra kazanmanın ya da kaybetmenin bir önemi yok. Ama gönlüm kazanmanızdan yana” şeklinde konuştu.

Sultanlardan galibiyet sözü

Başkent ekibiyle sohbet ederek maç öncesi moral veren Yaşar, oyunculardan “Sahaya kazanmak için çıkacağız” sözü aldı. Yaşar’a destekleri için teşekkür eden Antrenör Eler, “Her zaman söylediğimi bugün altını çizerek yine söylüyorum, Türkiye’nin en şanslı takımlarından biriyiz. Belediye yönetiminin inanılmaz bir şekilde desteğini alıyoruz. Bu destekle, başarılarımıza başarı katıyoruz. Başta Başkanımız Fethi Yaşar’a ve başkan yardımcılarımıza şahsım ve tüm sporcularım adına teşekkür ediyorum” dedi.

“Emekleri boşa çıkarmayacağız”

Böyle bir organizasyonun zorlu maç öncesi büyük bir destek olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Bolatcan ise,  “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Fethi Yaşar’a ve Erhan Aras’a teşekkürlerimi iletiyorum. Ben inanıyorum ki başkanımızın, Türkiye’nin, bize inanan sporseverlerin emeklerini boşa çıkarmayacağız. Pazar günü en iyi şekilde oynayarak kazanacağız” dedi.

Destek için haydi tribünlere

Yaşar, 23 Kasım Pazar günü saat 15.00’de THF Kapalı Spor Salonu’nda Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ile Fransa Issy Paris Hand Takımı arasında gerçekleşecek Avrupa Bayan Hentbol Şampiyonası 3. Tur rövanş maçına tüm başkentlileri davet etti. 

Haber

Bakmadan Geçme