Final Maçının Antrenörleri Konuştu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi Play-Off final serisi ilk maçının ardından Antrenörler Serdar Eler ve Birol Ünsal açıklamalarda bulundular.

Sözü ilk olarak kendi evindeMuratpaşa Belediyespor’a kaybeden Yenimahalle Belediyespor antrenörü Serdar Eler aldı. Serdar Eler yapmış olduğu açıklamada : " Hentbol adına son yıllardaoynanan en muazzam müsabakalardan birisi oynandı. Mücadele üstseviyedeydi ve hakem ikilisi olan Kürşad ve İbrahim ile maç oynamak güzel birzevk. Biz şansları değerlendiremedik. Son dakikalarda üst üste hatalaryapınca müsabaka berabere sonuçlandı. Son 25 saniyede 2 tane 7 metrekaçırdık. Müsabakanın normal süresi berabere sonuçlandı ve uzatmalarsonunda kaleciler maçın kaderini belirledi. Türk hentbolu ve hentbolseverler adına çok zevkli bir müsabaka oldu. " dedi.

Müsabakadan galibiyet ile ayrılan Muratpaşa Belediyespor’da Antrenör Birol Ünsal yapmış olduğu açıklama dai ise şunları söyledi: " Bugün final serisibaşlangıcının vermiş olduğu bir tedirginlik vardı üstümüzde. Takımolarak istediğimiz performansı sahada sergileyemedik. 4 fark ile gerideiken aradaki farkı kapatmamız ve müsabakayı çevirmek kolay olmadı. Bugünsahadaki kötü performansımızı büyük oyuncular çevirdi. " dedi.

Bakmadan Geçme