Finlandiya Maçı Sonrası Açıklamalar

2015 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri ilk müsabakası olan Finlandiya yenilgisi sonrası, Milli Sporcularımız Can Çelebi ve Alperen Pektaş Hentbolhaber.Net’e Açıklamalarda Bulundu.

Alperen Pektaş yaptığı açıklamada : " Hucümda gerekli konsantreyi sağlayamadık.  Buna bağlı olarak pas hataları yaptık. Bunun sonucunda Finlandiya’dan beklemediğimiz bir yenilgi ile ayrıldık Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Önümüzdeki Litvanya müsabakasında hatalarımızı düzeltip, daha iyi performans sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz " dedi.

Can Çelebi ise düşüncelerini şöyle aktardı : " Takım olarak böyle maçları maalesef oynamayı bilmiyoruz. Bundan sonra ki maçımız grubun favorisi Litvanya takımı ile olacak. Geçen sene seyircimizin desteği ile yenmiştik. Bu seferde bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Pazar günü herkesi maça davet ediyoruz."dedi.

3 Kasım 2013 Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Ankara THF Spor Salonundaki mücadele NTV Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Bu maçta Bosna Hersekli Hakem çifti Amar Konjicanin, Dino Konjicanin düdük çalacak.

Bakmadan Geçme