Flensburg’un başarılı kalecisinden mesaj var!

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı ile Perşembe günü Velux EHF Şampiyonlar Ligi (VELUX EHF CL) mücadelesinde karşılaşan son Şampiyonlar Ligi şampiyonu SG Flensburg-Handewitt’in kalecisi Mattias Andersson Beşiktaş taraftarına mesaj yolladı.

Hentbolhaber.Net ekibinin yakından takip ettiği şampiyonlar ligi mücadelelerinde, müsabaka sonrası konuk ekiplerin yıldız oyuncuları ile sohbet ediyor, Türk Hentbolu ve Avrupa Hentbolu hakkındaki düşüncelerimizi karşılıklı paylaşıyoruz.

İzmit’te oynanan müsabakadan 20-27 galip ayrılan Alman ekibinin İsveçli kalecisi Mattias Andersson, müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net Editörü Fulya Öktem’in hediyesi ile karşılaştı.

Öktem’in hediyesi karşısında duygulanan Mattias Andersson, samimi bir sohbetin ardından zorlu bir maç oynadıkları Beşiktaş Mogaz’ı tebrik ettiğini ve taraftara hayran kaldığını dile getirdi. 

Haber

Bugün sosyal medya üzerinden de kendisine hediye edilen Beşiktaş kaşkolü ile fotoğraf çekerek mesaj yollayan Mattias Andersson; "İstanbul’daki müsabaka sonrası bu harika hediyeyi veren Beşiktaş taraftarına teşekkürler" dedi.

Fulya Öktem’in Flensburg maçı izlenimleri ve yıldız kaleci Mattias Andersson ile yaptığı mülakatı Hentbolhaber.Net sayfalarında okuyacaksınız.

Bakmadan Geçme