Formada teriniz olsun ister misiniz?

Türk Hentbolunu oyuncu olarak yurt dışında temsil eden Can Çelebi, bireysel sponsorluklara imza atmaya hazırlanıyor

Hırvatistan’ın Nexe takımında oynayan , Seha Liginde gol krallığında ilk 10 içerisinde bulunan ve kendi  takımında da çok sevilen Can Çelebi , bireysel sponsorluklara imza atmak için , kendi kurmuş olduğu ve markalaşmak adına bir ekip halinde çalıştığı #CÇTEAM ile sponsorluk çalışmalarına hız verdi.

Türkiye Süper Liginde oynarken, Türkiye’de ilk defa bireysel sponsorluk olarak Baselife ile sözleşme imzalayan Can Çelebi , yurt dışında da bir çok firma ile görüşüyor.

Hazırlamış olduğu Sponsorluk dosyasında; "Bir sporcunun “Forması” en kutsal eşyasıdır; Ve o forma uğruna dökülecekolan ter, sonucun artı ya da eksi olduğuna bakılmaksızın sizi başarıyagötürür. Çünkü gerçek başarı vardığın yer değil, varmak için gittiğinyoldur. İşte biz, Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Tek Hentbolcu CanÇelebi ve ekibi #CÇTeam olarak, bu yolda yalnızlığımızı değilvarlığınızı hissetmek istiyoruz.  Sizde bu heyacana ortak olup, formadateriniz olsun ister misiniz? " diye sorarak bireysel sponsorluklara imza atmak istiyor.

Bakmadan Geçme