Formanın altında ne var?

Slovakya Bayan Milli Takımının üç yıldızı her yönleriyle büyülüyor.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa hentbolunun marka ülkelerinden Slovakya, oyuncularının kabiliyetleri kadar magazin yönleriyle de gündemde yer alıyor.

İLK MAÇ ZORLU GEÇTİ
Kadınlar EHF EURO 2014’de D Grubu’nda mücadele eden Slovakya, şampiyonadaki ilk maçlarında beklenmedik derecede sert geçen mücadelede Fransa’ya 21:18 mağlup oldu. Kaptan Lucia Sukennikova karşılaşmada 2 gol kaydetti. Slovakya’nın diğer rakipleri son Avrupa Şampiyonu Karadağ ve hentbolda bir diğer Avrupa devi Sırbistan. 

Milli Takımın üç yıldızı Kaleci Tothova, Sol Oyun Kurucu Kerteszova ve Sol Kanat Sukennikova, Avrupa Şampiyonası öncesi Slovak CAS gazetesine verdikleri mülakatta gözleri de şenlendirdiler:

Soldan Sağa :
Andrea Kertészová – Zaneta Tóthová –  Lucia Súkenníková


Haber

ZANETA TOTHOVA
Kaleci
Forma numarası 16
Boy 1.80cm
Doğum Tarihi 6 Ağustos 1984

Slovakya Milli Takımı’nın Kalecisi Zaneta Tothova, 12 yıl önce dövme yaptırmaya başlamış ve yavaş yavaş çiçek motifini genişletmiş. EURO 2014’den önce de sağ koluna dövme yaptırmış. Dövmelerini internetten seçtiğini söyleyen Slovak kaleci dövme yaptırmaya devam edeceğini söyledi.

Haber

 

ANDREA KERTESZOVA
Sol Oyun Kurucu
Forma numarası 8
Boy 1.77cm
Doğum Tarihi 4 Kasım 1988

Sol Oyun Kurucu Andrea Kerteszova’nın dövme seçimi gül ile bezenmiş melek kanatları. Andrea’nın sırtındaki dövmede üç yaşındaki oğlu David’in ismi de yazıyor. Oğlunun doğumundan iki ay sonra yaptırdığı bu dövme dışında dövme yaptırma planı olmayan Andrea ancak bir bebeği daha olursa onun için dövme yaptırabileceğini söyledi.

Haber

 

LUCIA SUKENNIKOVA
Sol Kanat
Forma numarası 24
Boy 1.65cm
Doğum Tarihi 22 Haziran 1988
Kaptan

Slovak Milli Takımı Kaptanı Lucia Sukennikova’nın dövmesi kalbine yakın. Lucia, bir kalp ve bir çift vişne ile süslenmiş bu cümleyi şiar edindiğini söylüyor: Seni öldürmeyen şey güçlendirir… Kaptan Lucia, bu sözün kişisel hayatında ve sporda motivasyon aracı olduğunu belirtirken neden vişne sorusuna “seviyorum” cevabını verdi.

Haber

Kaynak: cas.sk

Bakmadan Geçme