Fransa’da neler konuşuluyor? Fransa’da neler oluyor?

25.Erkekler Dünya Şampiyonası’nda sona yaklaşılırken, Fransa’da neler olup bittiğini Dünya Şampiyonasını takip eden yazarımız Günal Ensari kaleme aldı.

Fransa’da neler konuşuluyor? Fransa’da neler oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fransa’da herkes hentbolu konuşuyor. Dünya şampiyonası başlamadan da konuşuluyordu. Ancak o zaman daha çok hazırlıklar, tanıtım, şanzelize’de cadde boyunca asılan bayraklar, ışık gösterileri eşliğinde şampiyonaya katılacak ülkeler ve takımların tanıtımları, metro girişlerine kale sahası çizilerek konan kale direkleri, çekilen kuralar sonrası gruplar, tahminler, seyahat v.b. konuşmalar oluyordu.

Haber

Maçlar başladıktan sonra konuşmaların dozu ve çeşitliliği arttı. Organizasyon konuşuluyor, her takımın yaptığı maç konuşuluyor, uygulanan savunma ve hücum taktikleri konuşuluyor, galibiyet ve mağlubiyetlerdeki faktörler konuşuluyor, kenardaki koçların maç esnasında takıma nasıl müdahale ettiği konuşuluyor, her bir oyuncunun maç esnasındaki dakika dakika performansı konuşuluyor, hakemlerin performansı konuşuluyor, delegeler konuşuluyor, yeni kurallar konuşuluyor, her maçtan sonar mix zon’da sorular sorular, yapılan röportajlar konuşuluyor, maç öncesi sporcuların nasıl hazırlandığının detayları konuşuluyor, dünyanın her yerinden gelen basın mensuplarının nasıl haber peşinde koştuğu konuşuluyor, kimin nereye transfer olduğu veya olacağı konuşuluyor, hangi antrenörün başarılı vaya başarısız olduğu konuşuluyor, yıldızı parlayan yeni oyuncular konuşuluyor, maçlara gelen ünlüler konuşuluyor, verilen resepsiyonlar konuşuluyor, biletlerin taa ne zamandan tükendiği konuşuluyor, naklen yayınlar ve ek yayınlar konuşuluyor, gazetelerdeki haberler konuşuluyor, 24 ocak 2017 tarihi itibariyle izleyici sayısının 500.000 i geçtiği konuşuluyor, rengarenk boyalar ve rengarenk giysiler içindeki seyirciler konuşuluyor, slogan ve tezahüratlar konuşuluyor, tüm salon sporlarında 28.100 seyirci ile kırılan seyirci rekoru konuşuluyor, dün Fransa’da 2018 de yapılacak Kadınlar Avrupa Şampiyonasının logosu ve tanıtım resepsiyonu konuşuluyor, Şampiyonluğa aday olarak gösterilen Almanya’nın ve Danimarka’nın nasıl elendiği konuşuluyor, 5.lik ile 24.lük arasındaki bu sıralama konuşuluyor.
5 –ESP, 6-SWE, 7-HUN, 8-QAT, 9-GER, 10-DEN, 11-BLR, 12-RUS, 13-EGY, 14-ISL, 15–MKD,16-BRA,17-POL (President’s Cup winners) 18-ARG, 19-TUN, 20-KSA, 21-CHI, 22 -JPN, 23-BRN, 24 – ANG

Haber

Durun bakalım şimdi yarı final ve final maçları oynanancak konuşmanın dozu da artıyor, detayı da artıyor, ateşi de yükseliyor.

Anlayacağınız Fransa’da herkes hentbolu, hentbolu, hentbolu konuşuyor.

Haber




Bakmadan Geçme