Galibiyet Düğün Hediyesi Olacak!

Hentbol Erkekler Süper Liginde Antalyaspor, Cumartesi günü Mersin Hentbol takımı ile karşılaşacak. Aynı günde Antrenör Tufan Dağseven Dünya Evine Girecek.

Antalyaspor Antrenörü Tufan Dağseven Hentbolhaber.Net muhabirine yaptığı açıklamada: "  Ligin ilk müsabakasında Mersin Hentbol takımı ile karşılacağız. Amacımız maçı kazanarak lige iyi bir giriş yapmak olacak. Zorlu bir müsabaka oynanacak. Biz Mersin’e kazanmak için gideceğiz. Ligin her müsabakasında sürprizler yaratabilecek bir takımımız var. Takımımızda transfer çalışmaları devam ediyor. 2 – 3 kişiyi daha kadromuza dahil edip transfere nokta koyacağız .  Antalyaspor olarak ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Maç günü dünya evine gireceğim ve umut ediyorum ki takımım en güzel hediyeyi galibiyet elde ederek bana verecektir. " dedi.

Antalyaspor’un başarılı kalecisi Kayhan Akat ise yaptığı açıklamada: " Takım olarak Mersin Hentbol ekibi ile oynayacağımız maça kenetlenmiş durumdayız. Antalyaspor ekibi olarak bu sezon güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Mersin maçını oynayacağımız gün Antrenörümüz Tufan Dağseven en mutlu gününü yaşayacak ve biz hocamıza bu maçı kazanarak güzel bir hediye vermek istiyoruz. " dedi.

Hentbolhaber.Net Ailesi olarak Antalyaspor Antrenörü Tufan Dağseven’e bir ömür boyu mutluluklar dileriz. 

Bakmadan Geçme