Galibiyeti kalecileri Burak’a armağan ettiler

Erkekler Süper Ligi ilk haftasında B.B. Ankaraspor’u ağırlayan Beykoz Belediyesi Spor Kulübü galibiyetin sevincini yaşarken, kalecisi için üzüldü.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Liginde haftanın en çekişmeli maçlarından biri Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ile Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor arasında oynandı.

Baştan sona çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısı 12:11 Beykoz Belediyesi lehine sonuçlanırken, maç sonucunda da kazanan 28:27 ile Beykoz Belediyesi SK oldu.

İlk dakikalarda kurtarışları ile ön plana çıkan Boğaziçi ekibinin başarılı kalecisi Burak Turan, bir kurtarışı esnasında ters bir hareket sonucu dizi döndü ve ambulans ile hastaneye götürüldü. İlk yarının 18.dakikası içerisinde sakatlanan Burak’ın acı içerisinde kıvranması ve bağırmaları tüm salonda yankılandı. Tüm taraftarlar Ambulans ile hastaneye götürülen Burak’ı ayakta alkışladılar. Müsabaka sonunda tek sayı farkla galip gelen Beykozlu oyuncular, “Galibiyeti şanssız şekilde sakatlanan Burak’a armağan ediyoruz” dediler. Tek sayılık galibiyete sevinen oyuncular, kalecileri Burak’ın sakatlığından dolayıda üzüldüler.

Burak Turan’ın durumu hafta içi yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacak.




Bakmadan Geçme