Galibiyeti Okan Halay Yorumladı

Hentbol Erkekler Süper Liginde hafta sonu, haftanın en önemli galibiyetine imza atan Maliye Milli Piyangoo’da, antrenör Okan Halay açıklamalarda bulundu

Ligde şampiyonluk parolası ile başlayan ve Süper Kupa sahibi Büyükşehir Belediye Ankaraspor’u, 23-24 yenmeyi başaran Maliye Milli Piyango’da mutluluk hakim.

"Sezon başında taktiksel şablon tam anlamıyla yerli yerine oturmayabiliyor. Bu zaman diliminde hiç de hesapta olmayan puanlar kaybediliyor."diyen Okan Halay, "Geçen hafta hiç düşünmediğimiz bir yenilgi aldık.Bu haftaki Ankaraspor maçına kaybettiğimiz maçın telafisi gözüyle baktık. Bu maçta hentbole gerçekten susamış bir takım görüntüsü verdik. Mücadele ederseniz isteyerek arzulayarak oynarsanız  elbette peşinde olduğunuz hedefe de ulaşmanız kolaylaşır."dedi.

Hem Ankaraspor hem de Maliye Milli Piyango açısından çok iyi bir maç olduğunu düşündüğünü belirten Halay , "Gerçekten mükemmel ve sert bir oyun vardı sahada.Maç içinde eksik kaldığımız dakikalarda  oyundan kopmamak bizim için çok önemli bir artıydı takımımız adına. Sonuçta hücumda ve savunmada belli bir disiplin altında oynamamız maçı kazanmamızda etken rol oynadı.Takımımızın galibiyetten daha önemlisi maç içindeki kazanımlarıydı.Geçen sezon yaptığımız gibi çok iyi çalışacağız , her maçı sonuna kadar isteyen bir takım görüntüsü vereceğiz."dedi.

Bakmadan Geçme