Gamze Şaşmaz rotayı Kastamonu’ya çevirdi

Kastamonu Belediyesi SK, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nden orta oyun kurucusu Gamze Şaşmaz’la bir yıllık sözleşme imzaladı.

HENTBOLHABER.NET / ÖZLEM BEYDE – İzmir altyapısından yetişen daha sonra İstanbul yolunu tutan ve Üsküdar Belediyesi SK ile başarılı bir sezon geçiren Gamze Şaşmaz artık Kastamonu’da.

Kadınlar Süper Ligi’nde iddialı olabilmek için birçok yıldızı renklerine bağlayan Kastamonu Belediyesi SK, Gamze Şaşmaz’ı da kadrosuna dahil ederek güçlendi.

Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, Gamze Şaşmaz’ın geçen yıl takımına büyük katkı sağladığını gözlemlediklerini ifade ederek, “Bu yıl ekibimizde yer alması için görüştük. Takımımıza katkı sağlayacak, buna inanıyoruz. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Genç yıldız Gamze Şaşmaz ise “Kastamonu’da olmak benim için farklı bir deneyim olacak. Yıllardır Üsküdar Beleidyesi SK ile beraber güzel işler yaptık. Amacım farklı bir yol çizmekti. Beni takımlarında görmek istediklerini belirten yöneticilerimiz sayesinde şuan Kastamonu’dayım. Başarılı olmak ve sakatlanmadan en iyisini yaparak sezonu tamamlamak istiyorum. İnşallah takım arkadaşlarımız ile birlikte başarılı sonuçlar elde edeceğiz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme