Gaye Spor'dan İftarlı Başlangıç

Gaye Spor Kulübü, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile iftar yaptı.

Başarılı bir yılın ardından Bayan Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Gaye Spor Kulübü, Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda düzenlenen iftar yemeği ile sezon açılışını yaptı. Sunuculuğunu Radyo ve TV lerin sevilen showmeni By Sempatik in yaptığı programda, eski ve yeni transferlerin tanıtımı da gerçekleşti. Yemeğe Gaye Spor Kulübü yönetim kurulu ve misafirlerde katıldı. Ayrıca bu yıl branşı açılan Futsal takımı oyuncularının da katıldığı iftar yemeğinde  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’da  sporcuları yalnız bırakmadı. İftarda, oyuncular yeni sezonda da başarı sözü verdi.

İnandık ve Başarı geldi.

Gaye Spor Kulübü Başkanı Savaş Şahin yaptığı konuşmada geçen sene yine sizlerle birlikte sezonu açmış ve  bu yeni takımı süper lige çıkarma sözü vermiştik. Bu gün bunu başarmanın ve bu yıl süper ligde olmanın gururunu yaşıyoruz, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Bu sene açtıkları Futsal branşında da iddialı olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Savaş Şahin, “Gayemiz başarılı olmaktı ve inançla çıktığımız bu yolda tüm engelleri aştık. Önümüzde zorlu ama yine başarılarla dolu geçecek bir sezon var. Bu yolda bizlerden destegini esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a da kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi. Şahin, Başkan Yaşar’a katkılarından dolayı günün anısına plaket verdi.

Haber

Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz

Yenimahalle gençlerini kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak her türlü faaliyeti desteklediklerini vurgulayan Yaşar, spora yönelen gençlerin hayatta daha başarılı olduğunu söyledi. Yaşar, “Belediye olarak amatör spor kulüplerine destek olmaya devam edeceğiz. Bugün buradaki tüm sporcu kardeşlerimi ayrıca kutluyorum. İlçemizin adını yücelttiler." dedi

Bakmadan Geçme