Gayespor’dan Kemal Durak Bombası

Gayespor Resmi Web Sayfasından yapılan açıklamada Geçen Sezon Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekibi Ardeşen GSK çalıştıran Kemal Durak ile anlaşıldığı belirtildi.

Gazete Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Savaş Şahin ile yapmış olduğu görüşmenin ardından anlaşmayı kabul ettiği anlaşılan Kemal Durak’ın , yeni oluşumla artık Kurumsal bir Kulüp olma yolunda Gaye Spor Hentboltakımını başarısı için ter dökeceği belirtildi.

Kulüp Başkanı Savaş Şahin yaptığıaçıklamada : "Kemal Hoca ile anlaştık.Kendisine ve Gaye Sporumuza başarılar diliyorum.  Amacımız önceden olduğu gibi Hentbolu sevdirmekve renk katmak .Bunun için elimizden geleni yapacağız. Yeni sezon içintransferlerimiz en kısa zamanda bitirerek , Temmuz sonunda sezonumuzuaçacağız. Hedefimiz bu sene Ankara’yı en iyi şekilde temsil etmek.İnşallah hentbol severlere çok zevkli ve başarılı bir Gaye Sporugöstereceğiz. Ayrıca bu sene yeni branşlarımızdan Korfbol de de şubeaçtık. Gaye spor burada da iddaalıdır. Ayrıca Henntbolde önümüzdekisezonda  Erkeklerde de ligde olmayı hedefliyoruz."dedi

Detaylar :http://www.gayespor.com/haber/ana-sayfa_1/gaye-spor-dan-kemal-durak-bombasi/209.html

Bakmadan Geçme