Geçen sezon yumruk, bu sezon çiçek

Trabzon'da 1461 Meydan tribün lideri Süleyman Köse, geçtiğimiz sezon yumruk attığı Nilüfer Belediyespor hentbol antrenörü Fatih Işık'a, bu kez çiçek vererek özür diledi.

Geçtiğimiz sezon Erkekler Hentbol Süper Ligi play-off çeyrek finalserisi son maçında Nilüfer Belediyespor, Trabzonspor Hentbol takımını29-22 mağlup ederek turnuvanın dışında bırakmıştı. Maç sonrası sahayainen Köse, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Işık’a yumrukatmıştı. Yumruk sonrası yere yığılan antrenörün tedavisi saha içindeyapılırken gerginlik araya giren oyuncular sayesinde yatıştırılmıştı.

17Nisan 2014’de Trabzon 19 Mayıs’da yaşanan olay sonrası ilk kezTrabzon’a gelen Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı AntrenörüMehmet Fatih Işık, bu kez Trabzon’da çiçekle karşılandı. 2014-2015Erkekler Hentol Süper Lig karşılaşması 5. hafta maçında TrabzonsporHentbol takımıyla karşılaşmak için Trabzon’a gelen Nilüfer BelediyesporErkek Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık’a maç öncesi 1461Trabzon Tribün Lideri Süleyman Köse, çiçek vererek özür diledi.

Yaşananolayın hiç yaşanmaması gereken bir olay olduğunu belirten 1461 TrabzonTribün Lideri Süleyman Köse, "Hiç anlayamadığım bir anda böyle bir olayyaşadım. Sporun fair-play ruhu içinde kalması gerektiğini savunan birkişi olarak böyle bir olay yaşanması beni gerçekten çok üzdü. İnsanolarak vicdanen çok rahatsızlık duydum. Hocam olay sonrası bendenşikayetçi olmadı ama cezamı yaptığım davranış sonrası fazlasıyla çektim"dedi.

Bakmadan Geçme