Geçmiş olsun Gürkan Soğukpınar

Hentbol Erkekler Süper Ligi 10.haftasında Beşiktaş Aygaz’a mağlup olan Nilüfer Belediyespor’da Gürkan Soğukpınar’ın sakatlığı herkesi üzdü.

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Aygaz karşısına galibiyet için çıkan Nilüfer Belediyespor’da, maçın başında yaşanan sakatlık takımın dengesini bozdu.

Takımın en önemli skor üreten isimlerinden biri olan Gürkan Soğukpınar, hücumda yükleme yaparken bir anda yerde kaldı ve acılar içinde kıvrandı. Gürkan’ın yerde kıvranması üzerine Beşiktaş ve Nilüfer Belediyespor sağlık görevlileri oyun alanına aynı anda girdi ve tedavi için birlikte hareket ettiler. Gürkan’ın acı içinde yerde kıvranması hem sahada ki oyuncuları hem de tribünde yer alan kulüp yöneticilerini üzdü.

Beşiktaş Aygaz maçına kadar oynamış olduğu 8 müsabakada 44 gol atan Gürkan, sakatlık anına kadar Beşiktaş filelerine 2 gol atmayı başarmıştı.

Geçmiş Olsun Gürkan

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada pazartesi günü yapılacak kontroller sonrası Gürkan’ın durumunun belli olacağı belirtildi.  Açıklamada, “Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı’mızın Beşiktaş Aygaz karşılaşmasında sakatlanan sporcumuz Gürkan Soğukpınar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sporcumuzun yaşadığı sakatlıktan dolayı acil müdahale edilerek kendisine mr çekilmiştir. Mr sonucunda gastrocnemius kasında yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Tedavisi başlayan Soğukpınar’ın Pazartesi günü doktor kontrolünden sonra durumu netlik kazanacaktır. Kendisini en yakında aramızda görmek dileğiyle…” denildi.

 

Beşiktaş Aygaz, Bursa’da lideri devirdi

Bakmadan Geçme