Gelişim Kampı İzmir’de Devam Ediyor

1998 Doğumlu kız hentbolcular gelişim kampı İzmir’de devam ediyor.

"KulüpveMillitakımlardabaşarılıolmanınyoluteknik,taktikvekondisyonelaçıdaniyieğitilmiş başarılısporculardangeçmektedir.Başarılısporculardaokullardavekulüplerdeiyieğitilmiş,bilgili antrenörler tarafından yetiştirilebilir. Bu düşünceden hareketle hentbol antrenörlerinineğitimi önem kazanmaktadır.

Bu nedenle millitakımkamplarındayazbaşınakadaraltyapılardaçalışan bütün antrenörlerimizle birlikte bu proje sürdürülecektir , sonrasında bu çalışmalara bölgelerde devam edilecektir." diye Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamala ile birlikte 27 Ocak Pazartesi başlayan kamp  01 Şubat ‘a kadar devam edecek.

Yoğun bir tempoda devam eden çalışmalarda teorik ve uygulamalı antremanların yanında hazırlık maçları ile kampa katılan hentbolcuların geliştirilmesi amaçlanıyor.


Haber

Resmi Büyütmek için Üzerini Tıklayınız…


Hazırlık maçlarında sporcuların kalp atım sayıları kayıt altına alınarak, görüntü analizleri ile eşleştiriliyor ve bu yaş kategorisinde ki fizyolojik yükü hesaplanıyor. Bu çalışma ile bu kalp atım sayılarında antremanların organize edilmesi, antreman planlamalarının yönlendirilmesi amaçlanmakta.

Hentbolhaber.Net’ e açıklamalarda bulunan antrenörlerimiz ve sporcularımızın görüşleri ise şöyle:

Bakmadan Geçme