Genç Erkekler Ligi Başlıyor

Bu yıl ilk defa yapılacak olan ' Erkekler Gençler Ligi' başlıyor.

Erkekler Gençler Ligindemüsabakalar 2 bölüm halinde oynanacak ve büyük heyecana şahit olacak İlk bölüm 17-24 Ocak 2013 tarihleriarasında Ankara THF Spor Salonunda.

Geleceğin yıldızlarının mücadele edeceği Genç Erkekler Liginde, tüm ekipler üst sıralarda olmak için mücadele edecekler. Alınacak olan bir puanın bile Süper Lig ekiplerini etkilediği müsabakalarda , liderin kim olacağı merak ediliyor.

Aynı zamanda MHK’de eğitimlerine devam ediyor. Sezoniçi Hakem Eğitim Çalışmaları Bayan ve Erkek Gençler Liginde A ve B KlasmanHakemlerle devam edecek.2-6 Ocak’ ta Bayan Gençler liginde 4 çift Hakemleyapılan çalışma, 17-23 Ocak ta Erkek Genç liginde 2 ayrı grup 10 çift Hakemledevam edecek. Eğitim çalışmalarında her maç sonu Gözlemci-Hakem maçdeğerlendirmesi,yönetilen bazı maçlar CD dentoplu olarak izlenipmaçlarıngün sonudeğerlendirmeleriyapılacak, Cumartesi ve Pazar günü Hakemlerlesezonun ilk yarı genel değerlendirmesi ve Görsel Eğitim Çalışması yapılacağı Merkez Hakem Kurulu tarafından bildirildi.

Genç Erkekler Liginde İlk Gün müsabaka programı;

 

09:00 İSTANBULYEDİTEPE SPOR KULÜBÜ BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ ANKARA S.K. B
11:00 MERSİN HENTBOLSPOR KULÜBÜ MALİYE MİLLİPİYANGO SPOR KULÜBÜ B
13:00 BURSA NİLÜFERBELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ ANKARA ÖZELİDARE SPOR KULÜBÜ B
15:00 AKDENİZ ÜNİ.ANTALYASPOR KULÜBÜ ÇANKAYABELEDİYESİ ANKA S.K. A
17:00 BEŞPARMAK SPORKULÜBÜ 51 NİĞDE SPORKULÜBÜ A
19:00 TRABZONSPOR İZMİRBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ S.K. A
  BEŞİKTAŞ BAY A

Bakmadan Geçme