Genç Erkeklerde Şampiyonluğu Murat Bilge değerlendirdi

Rize’de Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında mutlu sona ulaşan Maliye Milli Piyango’nun teknik ekibinden açıklama geldi.

Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Yıldız – Genç Erkek Hentbol Takımları Teknik Direktörü Yrd.Doç.Dr. Murat Bilge, "Gençler Türkiye Şampiyonasını  Hentbolhaber.Net’e değerlendirdi.

Yrd.Doç.Dr.  Murat Bilge yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

"Değerli hentbolseverler, 2013-2014 Hentbol Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası, 20-25 tarihleri arasında Rize’de organize edilmiştir. Toplam 11 takımın mücadele ettiği turnuva, Türkiye’nin aynı yaş grubundaki en üst düzey hentbolcularının performanslarını ortaya koydukları bir organizasyon olarak, ülkemizin hentbol geleceği anlamında önemli ipuçları vermiştir.

Milli takımlarda geleceğe yönelik yapılacak strateji ve planlamalarda, bu yaş grubu hentbolcularımızın sahip olduğu fiziksel, fizyolojik, teknik, taktik, psikososyal hazırbulunuşlukları; yol gösterici olabileceği gibi, Milli takım antrenörlerinin, görülen eksikliklerin giderilebilmesi için biz kulüp antrenörleriyle oluşturulacakları iletişim köprüleri için de vesile olabilecektir.

Teknik ekip ve sporcularımız adına, bu turnuvalara en iyi şekilde hazırlanabilmemiz adına bütün imkanlarını kullanan kulübümüz Maliye Milli Piyango Spor Kulübü’ne teşekkürlerimizi sunarken, turnuvaya katılan tüm kulüp, antrenör, sporcu, hakem, gözlemci, temsilci ve görevlilere emekleri için minnettarlığımızı ifade ederiz." dedi.

Bakmadan Geçme