Genç MVP Emre Engin, İzmir’in başarısı için ter dökecek

Geçen sezon Mizuno Erkekler Süper Gençler Ligi MVP Ödülünün sahibi Emre Engin, yeni takımı ile A Milli formayı kapmanın peşinde olacak.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon Karşıyaka Belediyesi GSK forması altında Mizuno Süper Gençler Ligi’nin en değerli oyuncusu seçilen 18 yaşındaki pivot Emre Engin, 2019-20 sezonunda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nın başarısı için ter dökecek.

Emre Engin, Geçen sezon Süper Gençler Ligi’nde Karşıyaka Belediyesi GSK forması altında başarılı performans ortaya koydu. Süper Gençler Ligi Antrenörleri tarafından Mizuno MVP ödülü için aday gösterilen ve daha sonra genel oylamada en fazla oyu alarak Mizuno Süper Gençler Ligi MVP oyuncusu seçilen Emre Engin, kariyerine yine İzmir’de devam edecek.

Mizuno Süper Gençler Ligi MVP ödülleri dağıtıldı

Baş Antrenör Namık Dalgakıran’ın istediği Emre Engin, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile anlaştı ve yeni sezon hazırlıklarına hızlı bir şekilde başladı. 

Emre Engin, “İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’da başarılı olmak istiyorum. Performansım ile takımımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Mücadele ederek, çok çalışarak A Milli Takımda da formayı kapmak istiyorum. İnşallah sakatlık olmadan başarı dolu bir sezon olur” dedi.

 

Bakmadan Geçme