Genç Uşakspor finallere galibiyet ile başladı

Kadınlar 1.Lig Play-Off final müsabakaları Ankara THF Spor Salonunda başladı.

HENTBOLHABER.NET – Günün ilk maçında Genç Uşakspor ile Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Müsabakaya hızlı başlayan Genç Uşakspor oldu. Maçtaki ilk gol Genç Uşakspor’un genç oyuncusu Najiba ile geldi. Ardından oyuna ilk 10 dakikada ağırlığı koyan Genç Uşakspor 10.dakikayı 6-1 , 20.dakikayı 12-9 önde geçti. Müsabakanın ilk devresinin sonuna doğru toparlanmaya başlayan Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü, farkı kapatamadı ve ilk yarıyı 14-10 geride kapadı.

İkinci yarı başladıktan sona Genç Uşakspor’da Ece ve Ayfer ön plana çıkarken, kaleci Dasha yapmış olduğu kurtarışlar ile 45.dakikaya kadar aradaki skor farkının kapanmasına engel oldu. Maçın sonuna doğru canlanan ve savunmada daha sert olan taraf Bursa ekibi olurken, 57.dakika beraberliği yakaladı(24-24).

Ece galibiyeti getirdi
Genç Uşakspor maçın son anlarında eksik olması sebebiyle oyunu yavaşlatması aleyhine olurken, bu dakikalarda mücadeleci savunması ile öne çıkan Bursa Osmangazi Belediyespor’u yıkan Ece oldu. Maçın son dakikası içinde iki gol atan Ece , Genç Uşakspor’a galibiyeti getirdi. Sağ oyunkurucu mevkiinde etkili olan Uşakspor’un yıldızı, maça attığı gollerle damga vurmuş oldu.

Bakmadan Geçme