Genç ve Yıldız Millilerimizin rakipleri belli oldu

2021 Yıldız ve Genç Yaş kategorileri Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda (II. Klasman) rakipleri belli oldu.

17 Yaş Kadın Yıldız Milli Takımımız, İzlanda, Polonya, Belarus ve Letonya ile eşleşirken, 19 Yaş Kadın Genç Milli Takımımız ise A grubunda Sırbistan, Bulgaristan ve İtalya ile eşleşti.

Kura Avrupa Hentbol Federasyonu’nun merkezi Viyana’da gerçekleştirildi. 7-15 Ağustos 2021 tarihleri arasında Litvanya/Klaipeda’da gerçekleştirilecek olan 2021 17 Yaş Kadınlar Avrupa Şampiyonası II. Klasman maçlarında Yıldız Kadın Milli Takımımız B grubunda yer aldı. Milli Takımımız, İzlanda, Polonya, Belarus ve Letonya ile eşleşti.

2 gurupta 11 takımın mücadele edeceği şampiyonada guruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşecek, yarı final / final mücadeleleri oynayacaklar.

GENÇ KADINLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI (II.KLASMAN)

10-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 19 Yaş Avrupa Şampiyonası II. Klasman maçları İtalya/Pescara’da oynanacak. 19 Yaş Kadın Genç Milli Takımımız, A grubunda Sırbistan, Bulgaristan ve İtalya ile eşleşti.

2 gurupta 8 takımın mücadele edeceği Şampiyonada guruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar çapraz eşleşecek, yarı final / final mücadeleleri oynayacaklar.

Bakmadan Geçme