.
HESABIM
Üye Ol

Gençler Dünya Hentbol Şampiyonası Başladı

Gençler Dünya Hentbol Şampiyonası Başladı

Bosna Hersek’in farklı kentlerinde gerçekleştirilecek şampiyona, Saraybosna Zetra Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı.

Haberin Tarihi: 15 Temmuz 2013

Bu yıl 24 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen ve 28 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan şampiyona için Zetra Spor Salonu’nda yapılan açılış törenine çok sayıda sporsever katıldı. 

Tören, şampiyonaya katılan ülkelerin bayrak geçidi ve ev sahibi ülke Bosna Hersek marşının çalınmasıyla başladı. 

Bosna Hersek Hendbol Federasyonu Başkanı Zdravko Miliçeviç, törende yaptığı konuşmada, konuk ülke takımlarını Bosna Hersek’te ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başarılı ve centilmence bir şampiyona yapılması temennisinde bulunan Miliçeviç, ileride Dünya Hentbol Şampiyonası’nı da Bosna Hersek’te düzenlenmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Törenin ardından, şampiyona kapsamında A, B, C ve D gruplarında toplamda 13 müsabaka oynandı. 

Şampiyona maçları, Saraybosna’nın yanı sıra Banya Luka, Lyubuşki ve Zenitsa kentlerinde de oynanacak.

Ayrıca Türkiye’den Kürşad Erdoğan – İbrahim Özdeniz hakem ikilisi ile Ayberk Dilmen’de Teknik Delege olarak görev yapıyor.

 

Bir Yorum Yazın