Gençlerbirliği Antrenöründen İlk Açıklamalar

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele etmek için başvurusu kabul edilen Gençlerbirliği Spor Kulübü Antrenörü Rüştü Şahin , ilk açıklamalarını Hentbolhaber.Net’e yaptı.

Salı günü açıklanan Federasyon kararı ile Süper Lig’de mücadelesi kesinleşen Ankara Temsilcisi Gençlerbirliği Spor Kulübü, transfer çalışmalarına başladı.

Konu ile ilgili olarak Rüştü ŞAHİN, "Federasyon kararının yeni açıklandığını ve ismi marka olmuş bir kulübü hentbole kazandırmak için çok çalışacaklarını belirtti." Ayrıca yönetim ile beraber transfer çalışmalarına da başladıklarını belirten Şahin, "Gelecekte Türk Hentbolunu Avrupa Arenasında temsil edecek bir kulüp oluşturmak hedefi ile yola çıktık."dedi

HaberSponsor görüşmelerinin devam ettiğini belirten Şahin, " Temmuz ayı başında çalışmalara başlayacağız. O zamana kadar da transfere nokta koymayı umut ediyorum. 2 Yıldır Ankara Hentbol İhtisas Kulübü olarak altyapımızı oluşturduk  ve Gençlerbirliği, yeni gelicek sporcular ile ihtisas kulübünün birleşiminden oluşacak."dedi.

Uzun yıllardır hentbole hizmet eden Şahin, "Türk Hentbolunun ciddi , köklü kulüplere ihtiyacı var. Fenerbahçe ve Galatarasay büyük taraftar kitleleri olan takımlar, onların gibi takımların lige katılması gerekli. Yurtdışına baktığımızda, Almanya ve İspanya futbol kulüplerinin hentbol takımlarıda bulunmakta. 36 Yıldır hentbole hizmet ediyorum. Öncelikle üzerinde durduğum ve devamlı belirttiğim gibi, Gençlerbirliği Spor Kulübünü uzun yıllar hentbolun içinde olan bir takım haline getirmek istiyorum." diye söyledi.

Şahin son olarak ise, "Ligimizde heyecan var fakat kalite yok, buda  Milli takımımızın aldığı sonuçlardan belli. Bizde ligin yeni ekibi olarak ligimizdeki kaliteyi üst düzeye çekmek için çalışacağız."diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme