Gençlerde Şampiyon Bursa Nilüfer Bld.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Final müsabakaları bugün oynanan maçlarla sona erdi.

Finalde Anafen Koleji’ni 35-31 mağlup eden Bursa Nilüfer Belediyesi şampiyon oldu.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Final maçında Bursa Nilüfer Belediyespor ile İstanbul Anafen Koleji şampiyonluk için mücadele verdiler. Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş, Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Kastamonu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ve Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu’nun da izlediği karşılaşmaya, sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Kıran kırana geçen mücadelenin sonunda gülen taraf rakibini 35-31’lik skorla devire Nilüfer Belediyespor oldu.

Haber

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası ödül töreninde ilk ödülü şampiyonanın gol kralı olan İstanbul Anafen Koleji sporcusu Yakup Yaşar Simsar, Federasyon Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu’nun elinden aldı.

Şampiyonayı dördüncü bitiren İstanbul Cent Koleji’nin ödülü Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu tarafından verildi.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, turnuvadan üçüncü olarak ayrılırken ödülleri Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık tarafından takdim edildi.

Şampiyonada zorlu bir mücadelenin sonunda ikinci olan İstanbul Anafen Koleji’nin ödülünü ise Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Bilgehan Çapraz verdi.

Genç Erkekler Türkiye Şampiyonu Bursa Nilüfer Belediyespor ekibi, zaferlerini taçlandıran kupayı ve madalyalarını Kastamonu Valisi Sayın Erdoğan Bektaş ve Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen’in elinden aldı.

Bakmadan Geçme