“Gençlerimiz için büyük fırsat”

A Milli Erkek Takımımızın Antrenörü İlker Şentürk, IHF Trophy organizasyonu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Erkek takımımız, IHF Avrupa Trophy turnuvasındaki rakipleri belli oldu ve Millilerimiz A grubunda Kosova, Arnavutluk ve İrlanda ile mücadele edecek.

IHF Avrupa Trophy hakkında açıklamalarda bulunan A Milli Erkek Takımımız Antrenörü İlker Şentürk, “Bizim için önemli bir turnuva ve bazı kurallar sebebiyle de gençlerimiz için büyük fırsat” dedi.

Şentürk devam eden açıklamalarında, “Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) 32 takımın mücadele edeceği 2020 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası ana eleme grupları için IHF Avrupa Trophy turnuvasından katılım kontenjanını 3 takıma yükseltti. Ayrıca IHF Trophy turnuvasında 14 sporcu yer alacak ve 16-24 yaş arası sporcular mücadele edecek. Takımlar 24 yaş üstü sadece 3 sporcu kadroya dahil edebilecek. Bu demek oluyor ki zaten yakından takip ettiğimiz gençlerimiz bizim için başarılarını taçlandırma şansı bulacak. Güvendiğim ve yeteneklerine inandığım gençlerimiz, IHF Avrupa Trophy’de bizi üst sıralara çıkaracaklar. Bu sebeple Haziran ayında gerçekleştirilecek bu organizasyon için teknik ekip ile birlikte gençlerimizi yakın takibe aldık. Onların yeteneklerine inanıyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme