Gençoğlu: 'Bir üst tura geçmek istiyoruz'

İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası ikinci tur ilk maçında Cumartesi günü kendi evinde Yunanistan ekibi A.E.S.H. Pylea ile karşılaşacak.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 23 Ekim Cumartesi günü 16.00’da Yunanistan ekibi A.E.S.H. Pylea ile oynayacağı karşılaşmayla Avrupa sahnesindeki 39. maçına çıkacak.

Avrupa Hentbol Federasyonu Avrupa Kupası (EHF European Cup) ikinci tur karşılaşmasının rövanşı yine İzmir’de 24 Ekim’de yapılacak ve turu geçen ekip belli olacak.

“Bir üst tura geçmek istiyoruz”
Başntrenör Celal Gençoğlu, her sezon Avrupa Kupalarına giden bir ekol kulüp olduklarını söyleyerek, “Süper Lig’de üst üste iyi sonuçlar aldık. Şimdi Avrupa Kupası maçlarına odaklandık. İzmir’deki iki maçtan iyi sonuçlar alarak bir üst tura geçmek istiyoruz. İzmir, kadın hentbolunda Avrupa geleneği olan ve olarak uzun yıllardır oynama başarısı gösteren ekol bir kulüp. Avrupa’da gidebileceğimiz yere kadar gidip başarı sağlamak istiyoruz” dedi.

“Takımımız formda”
Kaptan Burcu Dindar ise “Takımımız çok formda. İzmir’de Avrupa mücadelesinde iki maça çıkacağız. Seyirci desteğini de arkamıza alarak bir üst tura çıkmak istiyoruz” dedi. Sporculardan Yasemin Güler, tempolu antrenmanlarla Avrupa maçlarına hazır olduklarını söyledi. Bir diğer sporcu Gülsüm Bedel ise çok formda olduklarını söyleyerek, “Süper Lig’de üst üste galibiyetler aldık. Şimdi Yunan ekibiyle oynayacağımız maçtan iyi sonuçlar alarak üst tura çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme