Gençoğlu ve Durak’ın Açıklamaları

izmir Büyükşehir Belediyespor ile Ardeşen GSK arasındaki Hentbol Kadınlar Süper Lig Karşılaşması müsabakasında gülen taraf Ardeşen oldu.

 

Müsabakadan sonraki gün açıklamalarda bulunan iki teknik adamın düşünceleri;

Gençoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilkmücadelesinde rakiplerine karşı başa baş bir oyun ortaya koyduklarını,ancak müsabakayı son dakikada kaybettiklerini söyledi.

Bu sonucun kendileri adına kötü olduğunu kaydeden Gençoğlu, ”Ligegalibiyetle başlamayı istiyorduk ancak bunu başaramadık. Son saniyedekipozisyondan tecrübe eksikliğinden dolayıyararlanamayınca karşılaşmayı da kaybettik. Şimdi bu karşılaşmadandersler çıkararak, daha fazla çalışacağız” dedi.

Öte yandan karşılaşmada sol omzunda gerilme olan Esin Sağdıç’ınsağlık durumunun, yapılacak kontrollerin ardından belli olacağıbelirtildi.

Ardeşen GSK’da Kemal Durak ise, "Lige galibiyetle başladık, devamını getirmek istiyoruz" dedi..

Kemal Durak, ilk maçlarını kazandıkları için mutluolduklarını belirterek, ”Oyuncularımı kutluyorum. Zor bir deplasmandaniyi bir sonuç ile dönüyoruz. Lige galibiyetle başladık, devamınıgetirmek istiyoruz” dedi.

Yeni bir ekip olarak galibiyetin kendilerine büyük moral verdiğini kaydeden Durak, ”Önümüzde uzun bir dönem var. Çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Gelecek hafta da İstanbul Maltepe Belediye Gençlik ve Spor ile önemli bir maç oynayacağız. Artık bu maça odaklanarak hazırlıklarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme