Giresun Valisi Enver Ünlü’den A Milli Takımımıza ziyaret

2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile oynayacağı maçlar için Giresun'da kampa giren A Milli Kadın Hentbol Takımı'nı Giresun Valisi Enver Ünlü ziyaret etti.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Vali Ünlü’nün ziyaretinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer de hazır bulundu.

  Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber)’in paylaştığı bir gönderi

Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgi alan ve sporculara başarı dileyen Vali Ünlü, A Milli Kadın Hentbol Takımı’nı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Gerçekleştirilen ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu’nda 7 Nisan Cuma günü saat 17.00’de play-off turu ilk maçında Sırbistan’ı ağırlayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı da 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Sportski Centar Vozdovac’ta oynanacak. Karşılaşmalar TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak. İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım – 17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyonanın finali ise Danimarka’nın Herning kentinde yapılacak.

Bakmadan Geçme