Gökhan Örnek, İzmir Büyükşehir Belediyespor’da

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde İzmir Büyükşehir Belediyespor önemli bir transfere daha imza attı ve Gökhan Örnek’i kadrosuna dahil etti.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde İzmir Büyükşehir Belediyespor transferleri gündeme bomba gibi düşüyor.

Dün kariyerindeki ilk şampiyonluğunu 2007-2008 sezonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor’da yaşayan, transfer olduğu Beşiktaş Aygaz’da 12 sezonda 9 lig, 9 Türkiye Kupası kaldıran 36 yaşındaki Tolga Özbahar’ı kadrosuna dahil eden mavi-beyazlı ekip, bugün de Beykoz Belediyespor’dan Gökhan Örnek ile anlaştığını resmi olarak açıkladı.

Başkan Ersan Odaman’ın katıldığı imza töreninde Gökhan Örnek kendisini mavi-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Gökhan Örnek, geçen sezon Beykoz Belediyespor ile Avrupa Kupası müsabakalarında 15 gol atarken, ligde 71 gol kaydetti. 

Kariyerinde bir lig, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu bulunan 35 yaşındaki oyuncu bugüne kadar Tansaş, Altınordu, Bucaspor, Ankaraspor, Göztepe ve Batman Belediye formalarını da giymiş, son olarak da Beykoz Belediyespor’da oynamıştı. İzmir’e döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten usta oyuncu, “Tek şampiyonluğu yaşadığım kulübünde, 2007-2008 ruhuyla yeniden mücadele edeceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme