Gönlüm Selçuklu Belediyesi gibi takımlardan yana!

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, yine yabancı sorununa dikkat çekti ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Konya Selçuklu Belediyesi SK maçını kaleme aldı.

Gönlüm Selçuklu Belediyesi gibi takımlardan yana!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumartesi gününün ikinci maçında Konya’nın Selçuklu Belediyesi  takımı, Ankara’da Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor takımının konuğu oldu.

Ankara takımının 16 kişilik kadrosunda Eldar, Pavel, Pavlo, Oleksandr var, Selçuklu Belediyesi’nde ise bir tek Oleg. Neyse buna da şükür diyeceğiz. Hiç olmasa daha iyi ya!

Genel kanı Büyükşehir’in maçı farklı kazanacağı yönündeydi. Nitekim Eldar iki golle perdeyi açtı ama, 6’ıncı dakikaya Selçuklu Belediyesi 2:4 önde girdi. Büyükşehir bir türlü farkı açamıyordu. İlk yarının tamamında Selçuklu Belediyesi hep öndeydi. 

Çekişme ikinci yarıda da sürdü. Ankara ekibi, 33’üncü dakikada öne geçebildi, Eldar skoru 20:19 yaptı. Eldar ve Görkem’in iki golü ile 44’üncü dakikada Büyükşehir ilk kez üç farkı yakaladı: 26:23. Selçuklu Belediyesi Kasım Can ve Durmuş Ali’nin golleriyle 53’üncü dakikada skoru 29:29’a getirdi. Eldar 30:29 yaptı, Alihan ile Durmuş Ali’nin golleri Konya takımını 30:31 öne geçirdi, Ankara takımının “Yedi Metrecisi” Görkem ve Cemal bu kez skoru 33:31 yaptı. Son düdük Büyükşehir Belediyesi’nin maçı 34:33 kazandığını ilan etti.

İki takıma da iyi hentbol oynadıkları için çok teşekkür ederim. Zevk alarak izledim maçı. Maçın yıldızı bana göre Ankara takımından Görkem oldu. Attığı 7 golden 5’ini 7 metreden kaydetti. Eldar 9, Pavel 6, Cemal 5, Özgür ve Oleksandr ikişer, Burak ise 1 gol attı Ankara takımında.

Selçuklu Belediyesi’nde ise Durmuş Ali 10 golle sahanın en golcüsü oldu, Oleg 6, Kasım Can 5, Ali 4, Fatih ve Alihan üçer, Fatih ve Şenol birer golle Durmuş Ali’yi izlediler.

Başlığı yinelersek; Selçuklu Belediyesi gibi Türk oyunculara kadrolarında yer veren kulüplere ihtiyacı var hentbolun, Avrupa karması gibi takımlara değil.




Bakmadan Geçme