Görele Belediyespor Antrenörü Hakan Dinler'den Galibiyet Değerlendirmesi

Görele Belediyespor Antrenörü Hakan Dinler, Hentbol Kadınlar Süper Lig ilk haftasında deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ne karşı alınan 31-35'lik galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Görele Belediyespor Antrenörü Hakan Dinler, Hentbol Kadınlar Süper Lig ilk haftasında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ne karşı alınan 31-35’lik galibiyet sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Dinler, değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “Ligin ilk maçıydı. Dolayısıyla tüm takımlardaki gibi bizde de stres vardı. Hem ben takıma yeniyim hem yeni oyuncularımız var. Hazırlık süreci bu sene daha kısaydı, bu biraz endişe yarattı. Ama uyum sürecini bu maçlarla tamamlayacağız.”

‘Performanstan Memnun Kaldım’

Dinler: “Oyuncularımın ilk maçtaki performansından memnun kaldım. İsteklilerdi. Savunmada istekliydiler ve arzuladığım savunmayı yaptılar. Galibiyetle başlamak da hem bize hem kulübümüze moral oldu. Branşa ciddi bir ilgi var. Moraller yerinde. Açılışı iyi yaptık.”

Alt Yapı Vurgusu!

Dinler son olarak; “Tüm maçları seyrettik. Her takımın uyum sürecinde olduğu görülüyor. Ben takımdan memnunum. Tüm takım 13 kişiyiz. 3’ü kaleci 10 kişilik kadromuz var. Sağlıklı bir kadro yapılanması için bu sayının 18-19’larda olması gerekiyor. Bazı takımlar iyi ekonomik imkanlarla transferde atak yaptılar. Ortada oyuncu da kalmadı. Tüm camia olarak alt yapının gerekliliğini bir kez daha görmüş oluyoruz. Alt yapı çok çok çok değerli” dedi.

Bakmadan Geçme