Görele Belediyespor Başkanı Cihan Somuncu: 'Mütevazi Bütçemizle Ligi Zorlayacağız'

Avrupa Kupası'nda mücadele edecek Görele Belediyespor'un başkanı Cihan Somuncu, 2024-2025 sezonunda yer alacak oyuncu kadrosu ve sezon hedefleriyle ilgili Hentbolhaber.net'e önemli açıklamalarda bulundu.

Görele Belediyespor, 2024-2025 sezonunda yer alacak oyuncu kadrosunu sosyal medya üzerinden duyurdu.

Serpil Abdiloğlu, Ayşenur Kara, Şerife Tunç, Gülseren Günay, Arife Özdemir, Ecem Birben, İrem İnce, Gizem Dilek, Michaella Eunice Magba ve Fatma Akgün'ün yer alacağı kadroda, yeni sezon için çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Öte yandan yeni sezonda, Mehmet Ali Binen ile karşılıklı anlaşarak yolları ayıran Görele Belediyespor, başntrenörlük görevine Hakan Dinler'i getirdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Ligi Play-Off 5/6 etabını tamamlayarak önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde eden Görele Belediyespor'un takım başkanı Cihan Somuncu, Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu. 

"Lisanslı 5 Alt Yapı Oyuncumuzla Anlaşmaya Varıldı"

Somuncu, "Süper Lig'de 6. sezonunu geçirecek ve Avrupa Kupası'nda mücadele edecek takımımızda iç transferde 8, dış transferde de 2 oyuncu ile anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Bunun dışında iç transferde 2, dış transferde 1 oyuncu ile görüşmelerimiz de devam ediyor. Ayrıca Başantrenör Hakan Dinler'in isteği üzerine çevre illerde bulunan lisanslı 5 alt yapı oyuncumuzla da anlaşmaya varılmıştır. Geçen sezon koyulan hedeflere bizim de emeği büyük olan Mehmet Ali Binen ile ulaşan takımımız, ilk Avrupa Kupası mücadelesinde başarılı olmuş ve Süper Lig'de istenen başarıya ulaşmıştır. 

"Mütevazi Bütçemizle Ligin Üst Sıralarını Zorlayacağız"

Bütçe ve başarı konusunda ligin en iyi takımı olduğumuzu düşünmekteyim. Ligde çoğu takımın maaş ödemekte zorlandığı ve başarı kovaladığı düşünüldüğünde, takımımızın 7 yıllık serüveninde hiçbir teknik veya oyuncu kadrosuna borcu bulunmamaktadır. Bu sezon için yine mütevazi bütçemizle ligin üst sıralarını zorlayan, Avrupa'da tur hedefleyen, gençleri yetiştiren bir takım olma yolunda devam edeceğiz. Hentbol'a verdiğiniz destekler için sizlere de teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye devam edin" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme