Görele Belediyespor'da Tarihi Başarı: Hakan Dinler Tur Sevincini Paylaştı

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Avrupa Kupası 2. tur rövanş maçında Görele Belediyespor, mağlup olmasına rağmen tur atlayan taraf oldu.

Her iki takımın anlaşması gereği her iki müsabaka Görele'de oynanırken, İlk maç skoruna göre ikili avaraj ile Görele Belediyespor Tur atlayan taraf oldu.

Kuzey Makedonya'nın WHC Metalurg Avtokomanda takımını ilk maçta 36-28 mağlup eden, rövanş maçında da 34-37 mağlup olan Görele Belediyespor, EHF Avrupa Kupası'nda Tur atladı.

Görele Belediyespor Başantrenörü Hakan Dinler, takım, yönetim, ilçe olarak tek hedeflerinin turu geçmek olduğunu vurguladı.

Dinler devam eden açıklamalarında, "Bunu başardığımız için gerçekten çok mutluyuz. Turun iki maçını da galibiyetle tamamlayarak üst tura çıkmayı isterdik ancak her ne kadar ikinci maçta mağlup olsak da turu geçebildik.

İkinci maçta, ilk maç skoruna göre ‘Turu cepte gördüğümüz, rahatladığımızdan dolayı mağlubiyet almadık. Kalite olarak iyi ancak sayısal olarak eksik bir kadroyuz. Bunun karşılığını gördük. 48 saat arayla oynanan tempolu maçlarda, saha içi performansta farklılık çok doğal. Yineliyorum, ‘İlk maçı turu garantiledik hatasına düşmedik'.

İkinci maçı tekrar tekrar izledim. İlk yarı 5-6 dakika duraksama dönemimiz oldu. Hakemler bu süreci iyi değerlendirdiler ve fark bir anda 6 oldu. Devre arası soyunma odası konuşmasında toparlanabileceğimizi konuştuk. Farkı düşürdük, öne geçtik, çok istedik, imkan yakaladık ama hakemi geçemedik. İkinci maçta kendi evimizde deplasmanı yaşattılar, anlam veremedik. Ne olursa olsun sonucunda turu geçmek güzeldi.

Her takımın olduğu gibi bizim amacımız yine tur atlamak olacak. Kurayı ve rakibimizi bekliyoruz.

Bakmadan Geçme