Görele Belediyespor oyundan memnun

Görele Belediyespor Antrenörü Mehmet Ali Binen, ligin 1. Haftasında Görele'de ağırladıkları Kastamonu Belediyespor karşısında oyuncularının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

HENTBOLHABER.NET – Güçlü rakipleri karşısında hentbolcularının ellerinden gelen çabayı fazlasıyla sahaya yansıttığını ifade eden Binen,

“Ligin ilk maçları her zaman zordur. Rakibiniz geçen sezonun Avrupa Kupası çeyrek finalisti, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin birincisi, en yüksek bütçesine ve en alternatifli kadrosuna sahip Kastamonu Belediyespor olunca bu zorluk daha da fazla oluyor. Bu dezavantajlara rağmen oyuncularımın ortaya koydukları iyi mücadeleden memnunum. Müsabakayı izleyenlere iyi bir hentbol maçı izlettirdiğimizi düşünüyorum. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Buna rağmen takımımızın ileriye dönük iyi sinyaller verdiğini düşünüyorum. Şimdi önümüzde Üsküdar Belediyespor karşılaşması var. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Üsküdar maçının hazırlıklarına bugün başlayacağız. Hedefimiz galibiyet olacak. Üsküdar maçına galibiyet parolasıyla hazırlanacağız” şeklinde konuştu.

Görele Belediyespor, Kastamonu Belediyespor’a 29-40 mağlup oldu.

Bakmadan Geçme