Görele Belediyesporlu Oyunculardan Avrupa Maçı Öncesi Açıklamalar

Görele Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası 2. turunda Kuzey Makedonya temsilcisi WHC Metalurg Avtokomanda ile karşı karşıya gelecek. Görele Belediyesporlu oyuncular maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu.

Görele Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası 2. turunda Kuzey Makedonya temsilcisi WHC Metalurg Avtokomanda ile karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşma da Görele 13 Şubat Spor Salonu'nda yapılacak. Görele Belediyespor, ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmeyi hedefliyor.

Görele Belediyesporlu oyuncular bugün ve pazartesi günü oynanacak maçlar öncesinde  Giresun Görele TV'ye açıklamalarda bulundu.

'Birliktelikle Bu Maçı Kazanacağız'

Görele Belediyespor'un deneyimli oyuncusu Serpil Abdioğlu şunları söyledi: "Evimizdeki ve Giresun tarihindeki ikinci Avrupa maçımızı oynayacağız. İki maçın da Görele’de olma avantajını galibiyetlerle taçlandırıp bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Haftalardır çalışıyoruz, emek harcıyoruz. Umuyorum ki birliktelikle bu maçı kazanacağız. Pazartesi günü oynanacak rövanş maçına avantajlı gitmek istiyoruz. Görele’deki, Giresun’daki, yakın çevre illerdeki bütün halkımızı, sporseverleri maça davet ediyoruz."

'Heyecanlıyız, Kazanmak İstiyoruz'

Görele Belediyesporlu Ayşenur Kara ise; "Uzun zamandır hazırlanıyoruz. Bu hafta da çok sıkı çalıştık. Hazırlıklarımızı tamamladık. Maç için çok heyecanlıyız. Kazanmayı istiyoruz ve kazanacağımızı düşünüyoruz. Görele halkını maça davet ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Görele Belediyespor, hentbolseverleri 5 Ekim Cumartesi (bugün) ve 7 Ekim Pazartesi tarihlerinde Görele 13 Şubat Spor Salonu'nda yapılacak bu kritik karşılaşmaları izlemeye davet ediyor.

Bakmadan Geçme