Göztepe 25-24 Büyükşehir Belediye Ankaraspor

Erkekler Süper Ligin en önemli maçlarından biri İzmir’de oynandı.

HENTBOLHABER.NET – Göztepe seyircisini arkasına alarak, müsabakadan 25-24 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Göztepe, ilk 20 dakika da  9-6 üstünlüğü ele geçirdi. Skor üstünlüğünü önde götüren Göztepe ilk devre sonunda 14-10 skoru lehine çevirdi.

Konuk ekip ikinci yarıda farkı eritirken, kaleci Taner maçta üstün bir performans ortaya koydu. İkinci yarının ilk 15 dakikası 19-17 Göztepe’nin üstünlüğü ile geçildi. Kalan dakikalarda da skor üstünlüğünü rakibine vermeyen sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 25-24 galip ayrıldı.

GÖZTEPE TARAFTARLARI OYUNUN DURMASINA SEBEP OLDU
İkinci yarıda oyuna denge getiren Büyükşehir Belediye Ankaraspor, üst üste bulduğu gollerle farkın kapanmasını sağladı.  Maçın 46.dakikası içerisinde Göztepe’li taraftarlar ile Ankaraspor yedek oyuncuları arasında sözlü atışma yaşandı. Bu dakikalarda taşkınlık yapan Göztepe’li taraftar sebebiyle maç 10 dakika durdu. Ankaraspor’lu oyuncular Göztepe taraftarlarının yedek bankında oturan oyuncuya tekme attıklarını maçın hakemlerine ve gözlemcilerine ilettikleri gözlendi. Göztepe’li taraftar ise Ankaraspor oyuncularının kendilerine küfür ettiğini güvenlik güçlerine ifade ettikleri aktarıldı.

Erkekler Süper Ligin 4.Haftasında Göztepe deplasmanda Zağnos Hentbol Spor Kulübüne konuk olurken, BŞB Ankaraspor, Beşikta Mogaz HT konuk edecek.

Bakmadan Geçme