Ankara İl Özel İdare’de Hedef Avrupa

Geçen sezon ligde umduğunu bulamayan Süper Lig Erkek ekibi Ankara İl Özel İdare, önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarına katılabilmek adına transfer döneminde hızlı hareket ediyor.

 

Antrenör Murat MIZRAKÇI ile yoluna devam eden Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü, Avrupa Kupalarına katılabilmek için öncelikle kendi oyuncularından Emre KESKİN,Yagız ÖKSÜZCÜK, Berk ÖZKÖKTEN, Adnan DİRİ ile sözleşme yeniledi.

HaberHaber

HaberHaber

 

 

HaberHaber

 

Diğer yandan dış transferde ise Büyükşehir Belediyesi Ankara Spordan Hüseyin PAMUK(pivot),  İdris TAN(sol kanat), Maliye Milli Piyango Spor Kulübünden  Yunus ÖZMUSUL (kaleci), Tuğrul BULDUK (sağ kanat), Mikail YILDIRIM (sol oyun kurucu), Taner Öymen (orta oyun kurucu), Can Çelebi (sağ oyun kurucu) ve son olarak da Bursa Nilüfer Belediyesi oyuncularından Alican GÖÇMEN ile sözleşme imzaladılar.

Kadrosuna bir çok yıldızı katan Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Nurettin YILMAZ: "Güçlü bir ekip kurmak için kolları sıvadık, amacımız Avrupa Kupaları.Oluşturduğumuz kadronun bu işi başaracak güçte olduğuna inanıyorum. Gelecek sezon hepimiz için hayırlı olur inşallah" dedi.

Bakmadan Geçme