Olaylı maç Beşiktaş Mogaz’ın

Erkekler Süper Ligi 5.Hafta erteleme maçında Göztepe, Beşiktaş Mogaz'ı konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Bülent Özkul Spor Salonunda oynanan ve 750 bilet satımına izin verilen müsabakada güvenlik üst düzeyde idi.

Geçen sezon Altındağ Atatürk Spor Salonundan oynanan ve Göztepeli taraftarların oyun sahasına girmesinden dolayı tribünlerin boşaltıldığı maçı baz alarak, İzmir İl Güvenlik Kurulu Üst seviyede tedbirler aldı.

Tribünlerin tamamen dolu olduğu müsabakada ilk gol konuk ekip Beşiktaş Mogaz’dan geldi. Ardından Göztepe cevap verirken, müsabakanın ilk devresi Beşiktaş Mogaz’ın 1-2 sayı üstünlüğü ile devam etti. Maçın ilk devresinin 8. dakikasında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle 1. anons yapıldı. Müsabakanın ilk devresinin bitimine iki dakika kala tribünlerde 3 tane torpil(ses) bombası patlatılması sebebiyle 2. anons gerçekleşti. Müsabakanın ilk devresi de 10:13 Beşiktaş Mogaz’ın üstünlüğü ile bitti.

Müsabakanın ilk devresinde ön plana çıkan oyuncular Göztepe’den golleri ile Tarık Kasumovic, Beşiktaş Mogaz’dan kurtarışları ile kaleci Yunus Özmusul ve golleri ile Ramazan Döne.

Müsabakanın ikinci devresine Beşiktaş Mogaz başladı ve Ramazan Döne’nin golü ile farkı 4 sayıya çıkardı.(10:14)

İKİNCİ YARI OLAYLI BAŞLADI

İkinci yarıya Beşiktaş Mogaz iyi başladı ve farkı 6 sayıya çıkardı(10:16)  32. dakikada Beşiktaş savunmada iken  sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle oyun durdu ve 3. anons gerçekleşti. Bu anonsun ardından hakemler soyunma odasına giderek gerekli güvenlik önlemlerinin alınması yönünde beklemeye başladılar. İkinci yarıda Beşiktaş Mogaz savunmada sert savunma yapmaya başlayınca Göztepe hücumda varlık gösteremedi. Beşiktaş Mogaz’ın yüksek savunmasını geçen Göztepe’nin şutörleri bu kez de Yunus’u geçemedi. İkinci devrenin 10.dakikasında Beşiktaş Mogaz farkı 11 sayıya çıkardı. Aradaki farkı açan Beşiktaş Mogaz, kalecisi Yunus Özmusul, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar’ın iyi oyunları ile maçı rahat kazandı. Müsabaka Beşiktaş Mogaz’ın 23:32 üstünlüğü ile bitti. 




Bakmadan Geçme