Göztepe iyi mücadele etmesine rağmen mağlup

Göztepe, şampiyon Beşiktaş Mogaz’ı mağlup edemedi.

HENTBOLHABER.NET – Göztepe, geçen hafta şampiyonluk kupasını alan Beşiktaş Mogaz’ı Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda konuk etti.

Haber

Müsabakanın ilk golü Göztepe’den Tuğberk Çatkın’dan geldi. İlk 7 dakika karşılıklı goller ile 2-2 geçilirken, Göztepe iki kez direklere takıldı. Her iki tatarfta birbirine üstünlük kuramazken 12.dakika 5-5 eşitlik ile geçildi. 20.dakikaya girildiğinde ise 6-7 Beşiktaş Mogaz’ın üstünlüğü vardı. İlk yarının son 5 dakikasına girildiğinde Beşiktaş Mogaz aradaki farkı 4 sayıya çıkardı(6-10). İlk yarının sonuna kadar önde giden Beşiktaş Mogaz 3 sayı farkla ilk yarıyı 8-11 önde kapadı.

Haber

Müsabakanın ikinci yarısı karşılıklı goller ile başladı. İkinci yarıda 35. dakika 11-13 iki sayı farkla Beşiktaş Mogaz lehine geçildi. Göztepe tempoyu arttırmaya çalışsada tecrübesi ile Beşiktaş Mogaz aradaki farkı korumayı başardı ve 42.dakika 14-17 Beşiktaş lehine geçildi. Göztepe iyi mücadele etmeye başladığı dakikalarda tansiyon yükseldi. Uçan Adamlar üst üste yakalamış olduğu hücumları değerlendiremedi. Maçın son 10 dakikasına 17-20 üç sayı farkla konuk ekip önde girdi. Bu dakikalarda Göztepe’de Harun Hacıoğlu üst üste bulduğu iki pozisyonu da değerlendiremedi. Beşiktşa Mogaz’da Nemanje Pribak, takımının eksik olduğu dakikaları iyi yönetti ve süreyi takımı lehine iyi kullandı.

Haber

Maçın son 6 dakikasında üst üste pozisyonları değerlendiremeyen Göztepe, skoru azaltamadı ve Adnan Öztürk mola almak zorunda kaldı. Maçın sonuna kadar üstün olan Beşiktaş Mogaz maçı 21-25 kazandı.

Bakmadan Geçme